Kan jag dela upp betalningen och betala till Escrow-kontot från två olika konto?
Kan jag dela upp betalningen och betala till Escrow-kontot från två olika konto?

Klicka här för att läsa om inbetalningen från två olika konto.

Ekaterina Kretiv avatar
Skrivet av Ekaterina Kretiv
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att betala in till Escrow-kontot måste köpesumman överföras i sin helhet från ett konto. Det är inte möjligt att dela upp betalningen mellan två konton. Om du inte har tillräckligt med pengarna på ett konto rekommenderar vi att du först gör en överföring mellan dina egna konton, och sedan genomför inbetalningen.

Om du har några frågor om det eller har andra funderingar, tveka inte att kontakta oss via vår live-chatt eller skriv e-post till support@swiftcourt.com.