Alla samlingarTrygg Betalning med Swiftcourt
Hur lång tid tar det för mina pengar att nå Escrow-kontot?

Klicka här för att ta reda på hur lång tid det vanligtvis tar för köpesumman att nå Escrow-kontot.

Ekaterina Kretiv avatar
Skrivet av Ekaterina Kretiv
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har genomfört överföringen till vårt säkra Escrow-konto tar det vanligtvis upp till 1 arbetsdag för pengarna att nå det. Du kommer att bli meddelad på ditt Swiftcourt-konto och via e-post när pengarna har kommit fram och det är säkert att börja överlämningen.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vårt supportteam via livechatt eller på support@swiftcourt.com.