Alla samlingarTrygg Betalning med Swiftcourt
Återbetalning från escrow-kontot

Klicka här för att läsa vad som behövs för att göra en återbetalning från escrow-kontot till köparen.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att vi ska kunna återbetala köpesumman från escrow-kontot till köparen behöver vi en bekräftelse via e-post från både dig och din motpart till support@swiftcourt.com.

E-postmeddelandet bör:

• skickas från samma e-postadress som används i kontraktet

• innehålla en hänvisning till kontraktet (kontrakts-ID)

• innehålla ett uttryckligt godkännande för Swiftcourt att återbetala köparen

När vi har fått bekräftelse från båda parter kommer vi att initiera återbetalningen samma eller nästkommande arbetsdag. Återbetalningen kommer att finnas tillgänglig på köparens konto inom 5 arbetsdagar.

Notera: Avgiften för användning av betaltjänsten – för närvarande 400 kr – återbetalas inte.