Jag kan inte skicka in betalningen till Escrow-Kontot

Det kan finnas flera förklaringar till varför du inte kan skicka in betalningen till Escrow-Kontot.

Ekaterina Kretiv avatar
Skrivet av Ekaterina Kretiv
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har valt Trygg Betalning med Swiftcourt som betalningsmetod i kontraktet kommer du att se en sektion högst upp i ditt kontrakt som ska leda dig till betaltjänsten. Det första steget i betalningsprocessen är att säljaren väljer vilket bankkonto betalningen ska betalas ut till och går även genom säkerhetskontroller. Säljaren måste slutför detta steg innan du ska kunna skicka betalningen till Escrow-kontot.

Den andra anledningen kan vara att din bank inte finns med på listan av de bankerna som uppfyller våra kvalitetsstandarder. Om du inte har ett bankkonto i en ansluten bank kommer du tyvärr inte att kunna använda vår betaltjänst. Då måste du avbryta betalningen, för att ändra betalmetod i kontraktet så behöver ni skapa en kopia där ni väljer det nya betalsättet, när du och din motpart har signerat kopian så är det den versionen av kontraktet som blir juridiskt bindande.

Vi stödjer dessa bankerna:

Ytterligare en anledning till varför du inte kan skicka in betalningen kan vara att något relaterat till dig eller ditt konto har höjt röda flaggor i vårt säkerhetssystem. Om detta är fallet kan vi inte lagligt erbjuda dig vår betaltjänst. Vi kommer att avbryta betalningen åt dig.

En annan potentiell orsak till att du inte kan skicka in din betalning till Escrow-kontot kan vara att du har en maximal utgiftsgräns på ditt konto. I så fall rekommenderar vi dig att kontakta din bank eller se om du kan höja den själv genom din internetbank.

Slutligen kan tekniska problem också vara en anledning till att du inte kan skicka in betalningen. Kontakta i så fall vår support på support@swiftcourt.se eller i vår livechatt!