Kontraktsdelning
Jag har inte mottagit en kontraktslänk från min motpart

Har ni inte mottagit en kontraktsinbjudan från er motpart? Klicka här för att se vad det kan bero på.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hmm, låt oss undersöka saken tillsammans!

- Skrev motparten in din mejl rätt? Det är lätt hänt att missa en bokstav eller två…

- Har hen verkligen klickat på DELA-knappen? Att skriva in din mejladress i kontraktet är en bra start, men inte riktigt nog för att kontraktet ska delas! En del missar att trycka på själva knappen som går att hitta i det övre vänstra hörnet.

Har du fortfarande inte fått länken? Asch då! Kontakta oss genom att klicka på supportknappen i nedre högra hörnet eller mejla oss på support@swiftcourt.com så skickar vi ut ett sökteam. Vi SKA hitta den där länken, om det så är det sista vi gör!