Kontraktsdelning
Jag saknar information om min motpart

Klicka här för att se hur ni fyller i kontraktet tillsammans med er motpart.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är ingen fara! En av de bästa sakerna med våra kontrakt är att ni kan fylla i det tillsammans med er motpart. Det enda ni behöver veta om er motpart är deras e-postadress

Fyll i er motparts e-postadress längst ner i kontraktet och tryck sedan på ‘’Dela med motpart’’ Nu har det skickats ut en kontrakts inbjudan till er motpart som ger dem tillgång att redigera samt signera kontraktet.