Kontraktsdelning
Hur delar jag mitt kontrakt

Klicka här för att se hur ni delat ert Swiftcourt kontrakt med er motpart

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att dela kontraktet till er motpart är väldigt enkelt!

Steg 1: Klicka här för att logga in på ert Swiftcourt konto. Öppna kontraktet ni vill dela.

Steg 2: När ni har öppnat kontraktet kan ni fylla i motpartens e-postadress.

Steg 3: Klicka på ‘’Dela’’ knappen högst upp i kontraktet

Ni kan signera kontraktet både före eller efter delningen, det väljer ni själva. Skulle ni stöta på några svårigheter så kan ni kontakta oss på support@swiftcourt.se eller i vår live-chatt genom att klicka på ‘’Support’’ knappen längst ner till höger.