Kontraktssignering
Hur signerar jag mitt kontrakt

Klicka här för att se hur ni signerar ert Swiftcourt kontrakt

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här signerar ni ert kontrakt:

1. Öppna kontraktet

Börja med att logga in på ert Swiftcourt konto och öppna det kontraktet ni vill signera. Klicka här för att logga in.

Dator:

Mobil:

2. Klicka på "Signera"

När ni har öppnat kontraktet så kommer ni att se en blå signerings knapp, klicka på den.

Dator

Mobil:

3. Betala (om relevant)

Ni kommer nu att dirigeras till vår signeringssida. Första steget där är att betala för kontraktet (om det inte är ett kostnadsfritt kontrakt från en av våra marknadsplatser).

4. Verifiera mobilnummer

Nästa steg är att verifiera ert mobilnummer, det gör ni med hjälp av en kod som skickas till er telefon.

5. Signera digitalt

Det sista steget är att rita er signatur i lådan (se bilden nedan). Glöm inte att klicka på ''Signera'' så att er signatur registreras.

Notera: Signeringsmetoden varierar beroende på vilket kontrakt som används. Vissa kontrakt signeras med Bank-Id och andra med hjälp av tvåstegs-autentisering