Annat
Är era kontrakt gratis?

Vad kostar Swiftcourt kontrakt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ni handlar på en marknadsplats som samarbetar med oss, kan ni använda Swiftcourts digitala kontrakt kostnadsfritt. Ni hittar länken till det kostnadsfria kontraktet på annonssida.

Ibland kan ni upptäcka att ni har skapat ett kontrakt som kräver betalning, även om ni upprättade det från en annons. Då kan ni gå tillbaka till annonsen för att hitta knappen som leder till det kostnadsfria kontraktet. Eller så kan ni gärna kontakta oss på support@swiftcourt.se, vi är alltid glada att hjälpa till!

Skapar ni ett kontrakt utanför en marknadsplats, kan ni göra det genom vår app eller på swiftcourt.com. Priserna på kontrakten varierar och ni betalar när ni signerar, så ni har möjlighet att kolla igenom kontraktet innan ni betalar