Bedrägeriskyddsgaranti
Hur gör jag för att använda Bedrägeriskyddsgarantin?

Klicka här för att läsa om hur du kan ta del av Bedrägeriskyddsgarantin

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår garanti gäller alltid när du använder våra digitala kontrakt i kombination med vår betaltjänst, Trygg Betalning med Swiftcourt. Garantin ger dig ett heltäckande skydd mot bedrägeri vid köp och sälj av begagnade varor på nätet.

1. Skapa ett digitalt kontrakt

Börja med att skapa ett av våra digitala kontrakt.

2. Välj Trygg Betalning med Swiftcourt

Innan ni signerar kontraktet väljer ni “Trygg Betalning” som betalningsmetod.

3. Signera kontraktet digitalt

När ni har fyllt i kontraktet är det dags för dig och din motpart att signera. När båda har signerat kontraktet har ni ett juridiskt bindande avtal och det är nu dags för betalningen.

4. Genomför betalningen

Genomför betalningen tryggt och säkert genom vår plattform. Ni blir meddelade när pengarna har nått escrow-kontot och det är säkert att överlämna varan. När ni båda har bekräftat överlämningen hos oss, betalar vi ut pengarna till säljaren.

Genom att använda vårt digitala kontrakt tillsammans med vår betaltjänst, kan ni genomföra en smidig affär utan att behöva oroa er för bedrägeri. Betaltjänsten ser till att att köparen får varan och att säljaren får betalt, skulle motparten trots detta utsättas för bedrägeri ersätter vi kostnaden för varan.