Bedrägeriskyddsgaranti
Vad är Bedrägeriskyddsgarantin?

Klicka här för att läsa om Bedrägeriskyddsgarantin.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi värnar om din trygghet och är fast beslutna att skydda dig från bedrägeri, därför vill vi presentera Bedrägeriskyddsgarantin.

När du använder ett av våra digitala kontrakt tillsammans med vår betaltjänst Trygg Betalning med Swiftcourt får du ett heltäckande skydd mot bedrägeri. Köpessumman förvaras på vårt escrow konto fram tills du har bekräftat att överlämningen av varan gick som planerat. Dessutom genomför vi omfattande säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din motpart inte är en bedragare.

Trots våra stränga säkerhetsåtgärder kan det ändå finnas en risk att en av parterna visar sig vara en bedragare. Om detta inträffar, ersätter vi kostnaden för varan.