Kontraktsdelning
Hur delar jag ett kontrakt på nytt?

Min motpart hittar inte kontraktsinbjudan, kan jag skicka ut en ny?

Måns Hindsö avatar
Skrivet av Måns Hindsö
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om din motpart inte kan hitta din kontraktsinbjudan i sin inkorg eller skräppost, eller kanske har råkat radera den, kan du skicka en ny inbjudan till dem. Även om vi kanske inte har utvecklat en "Dela om"-knapp än, är det fortfarande möjligt att dela ett kontrakt på nytt, ta reda på hur nedan.

Steg 1

Skrolla ner till delen som innehåller information om din motpart

Steg 2

Klicka på knappen "Ändra epost", vilket kommer öppna rutan som visas nedan

Steg 3

Bekräfta genom att klicka på "Ändra epost"

Nu kommer rutan för motpartens mejladress att rensas, vilket gör att du kan ange din motparts mejladress igen och dela avtalet på nytt. En ny inbjudningslänk kommer nu att skickas!

Om din motpart fortfarande har problem med att hitta inbjudan eller har problem med att öppna den, vänligen kontakta vårt supportteam via vår chatt eller genom e-post till support@swiftcourt.com.

Notera: Vi rekommenderar inte att du gör detta mer än en gång, eftersom din motparts inkorg kommer att svämma över med länkar och bara den senaste kommer att fungera.