Kontraktssignering
Varför får jag ingen verifikationskod?

Klicka för att läsa om hur ni kan gå tillväga ifall ni inte har mottagit en verifikationskod på sms ännu.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att ni har begärt en kod så borde det inte ta mer än 10 minuter tills den kommer som ett sms, har det gått mer än 10 minuter och en fortfarande inte har dykt upp? Isåfall är det nog någonting som har gått lite snett. Det finns tre saker du kan dubbelkolla:

- Har du skrivit in rätt telefonnummer i kontraktet?

- Är landskoden korrekt (+46 för Sverige)?

- Har du täckning? Med täckning menar vi inte wifi eller 3G, utan snarare: kan du ta emot SMS och samtal?

Var svaren ja, ja och ja? Och du har fortfarande inte fått SMS:et? Kontakta vår support antingen genom att klicka på knappen i nedre högra hörnet eller genom att slänga iväg ett mejl till support@swiftcourt.com så hjälper vi dig!