Trygg Betaling med Swiftcourt
Hvor lang tid tar det før pengene mine når hvelvet?

Klikk her for å finne ut hvor lang tid det vanligvis tar før kjøpesummen når hvelvet

Vanessa Sandulescu avatar
Skrevet av Vanessa Sandulescu
Oppdatert over en uke siden

Når du har foretatt innbetalingen til den trygge hvelvet, tar det vanligvis opptil 1 arbeidsdag før pengene når hvelvet. Du vil bli varslet på Swiftcourt-kontoen din og via e-post når pengene har ankommet og det er trygt å fortsette med overleveringen.

Hvis du har noe spørsmål om denne saken eller har andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte oss via vår live-chat eller e-post til support@swiftcourt.com.