Trygg Betaling med Swiftcourt
Når mottar jeg utbetalingen?

Klikk her for at finne ut hvor lang tid det tar før kjøpesummen når selgerens konto.

Vanessa Sandulescu avatar
Skrevet av Vanessa Sandulescu
Oppdatert over en uke siden

Når pengene kommer inn til hvelvet, må både selger og kjøper bekrefte overleveringen for å starte utbetalingen til selgeren. Etter bekreftelsen, tar det normalt 1 arbeidsdag før pengene når selgeren.

Dere kan alltid kontakte support-teamet vårt på support@swiftcourt.com eller i vår live-chat for å få mer informasjon om utbetalingen.