Deling av en kontrakt
Hvorfor har jeg ikke mottatt lenken som motparten delte med meg?
Hvorfor har jeg ikke mottatt lenken som motparten delte med meg?

I denne artikkelen går vi gjennom mulige grunner til hvorfor du ikke har mottatt en invitasjonslenke fra motparten.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Ok, la oss se!

Til å begynne med: ​

​– Er du sikker på at motparten har skrevet inn rett e-postadresse? Det er fort gjort å bomme på en bokstav, så start med å sjekke at kontrakten er delt med rett e-postadresse. Dersom motparten har skrevet feil e-postadresse, kan de dele kontrakten på nytt ved å følge instruksjonene i denne artikkelen.

– Har de faktisk trykket på «Del»-knappen? Det er en god begynnelse å skrive inn e-postadressen, men det holder ikke helt. Noen ganger går vi glipp av at det er et steg til som må gjennomføres!

Har de gjort alt rett, men du har fremdeles ikke mottatt noen lenke? Ta kontakt med support på support@swiftcourt.com, så hjelper vi dere videre.