Deling av en kontrakt
Hvordan deler jeg kontrakten på nytt?

I denne artikkelen viser vi hvordan du deler kontrakten på nytt.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Dersom motparten ikke kan finne invitasjonen til kontrakten i innboksen eller søppelposten, kan du sende dem en ny invitasjon. Selv om vi ikke har utviklet en «Del igjen»-knapp, er det fullt mulig å dele en kontrakt på nytt. Se under for å finne ut hvordan.

Steg 1:

Bla ned til delen som inneholder informasjon om motparten.

Steg 2:

Trykk på «Endre e-post»-knappen og boksen som vises under vil åpnes

Steg 3:

Bekreft ved å trykke på «Endre e-postadresse»

Feltet med e-postadressen vil nå tømmes så du kan skrive inn motpartens e-postadresse igjen og dele kontrakten på nytt, En ny invitasjonslenke blir nå sendt! Dersom motparten fremdeles har problemer med å finne invitasjonen eller med å åpne den, kan du kontakte support-teamet via live chat eller ved å sende en e-post til support@swiftcourt.com.

Merk: Vi anbefaler å ikke re-sende lenken mer enn én gang, da innboksen til motparten vil motta en rekke lenker hvorav kun den siste er aktiv.