Deling av en kontrakt
Hvordan deler jeg kontrakten?

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan dele kontrakten din.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Det er heldigvis veldig enkelt!

Steg 1:

Start med å logge inn på Swiftcourt-kontoen din. Velg deretter kontrakten som du ønsker å dele fra dashbordet.

Steg 2:

Når du er i visningsmodus, fyller du ut e-postadressen til den andre personen (og annen informasjon om dem som du har tilgjengelig).

Steg 3:

Trykk på «Del kontrakt»-knappen i menylinjen på toppen av kontrakten. Swiftcourts knapp for å dele kontrakten med motparten Du kan signere kontrakten både før og etter du har delt den. Det er helt opp til deg hva du foretrekker.

Dersom det skulle oppstå noen problemer eller spørsmål, kan du sende en e-post til support@swiftcourt.com eller kontakte oss via live chat. Du finner live chat-knappen i nedre, høyre hjørne.