Annet
Fornye leiekontrakt

I denne artikkelen får du mer informasjon om hvordan du fornyer leiekontrakten din.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Det er raskt og enkelt og fornye leiekontrakten din, ta en titt på tre-stegs instruksjonene under for å lære hvordan.

1. Logg inn på Swiftcourt-kontoen din og gå til «Mine kontrakter». Åpne opp den kontrakten som du ønsker å fornye, og trykk på «Lag en kopi».

2. Rediger leieperioden og signer på nytt sammen med motparten.

Voilá, ferdig!

Ta gjerne kontakt med kundesupporten vår dersom du har andre spørsmål, eller om du trenger hjelp til å lage en kopi. Send en e-post til support@swiftcourt.com eller ta kontakt med oss på live chat.