Signere en kontrakt
Hvorfor mottar jeg ikke verifiserings-SMS-en?

I denne artikkelen går vi gjennom mulige grunner til hvorfor du ikke mottar verifiserings-SMS-en.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Når du ber om en kode, skal det ikke ta mer enn 10 minutter før du mottar den. Dersom det tar mer enn 10 minutter og du ikke har mottatt koden, så har det sannsynligvis oppstått en feil.

Det er tre ting du selv kan kontrollere:

- Har du skrevet inn rett telefonnummer i kontrakten?

- Stemmer landskoden?

- Har du dekning? Med dekning mener vi ikke Wi-Fi eller 3G/4G, men om du i det hele tatt kan motta tekstmeldinger/SMS eller telefonsamtaler.

Dersom du kan svare ja på alle tre spørsmålene, ligger feilen sannsynligvis hos oss. Kontakt oss via live chat-funksjonen i nedre, høyre hjørne eller send en e-post til support@swiftcourt.com, så hjelper vi deg!