Sikkerhet og personvern
Hvordan identifiserer jeg en svindler?

I denne artikkelen går vi gjennom våre beste tips for å identifisere og unngå svindlere.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Ulike svindlere har ulike fremgangsmåter, så det kan være vanskelig å oppdage dem. Under følger de beste tipsene våre for å unngå svindlere på nett:

• Undersøk alltid varene før kjøp. Dersom selgeren skal sende deg en vare: Be om flere bilder, kvitteringer og/eller annen relevant informasjon.

• Ta skjermbilder og dokumenter så mye av transaksjonsprosessen som mulig.

• Sørg for å alltid benytte en digital kontrakt. Kontraktene våre krever identifikasjon fra begge parter og inneholder informasjon som vil være til hjelp for å bevise rettighetene dine.

• Dobbeltsjekk e-postadressen til selgeren dersom du bruker betalingstjenesten vår på FINN.no. Alle automatiske e-poster fra Swiftcourt sendes fra info@swiftcourt.com eller info@swiftcourt.no Vi anbefaler også at du logger inn på tjenesten via https://app.swiftcourt.com, ikke via vedlagte lenker i e-post.

• Ikke betal selgeren på forhånd.

Dersom du har noen spørsmål, må du nøle med å ta kontakt med oss på support@swiftcourt.com.