Annat
Förnya ert hyreskontrakt

Klicka här för att se hur ni kan förnya ert hyreskontrakt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi är glada att höra att du är intresserad av att förnya ditt hyresavtal med Swiftcourt. Vi finns här för att göra processen så snabb och enkel som möjligt, och vi har sammanställt en tre-stegs-guide för att hjälpa dig komma igång:

1. Logga in på ert Swiftcourt konto och gå till ‘’Mina kontrakt’’

2. Öppna det kontraktet du vill förnya och klicka på ‘’Skapa kopia’’

3. Ändra datum för hyresperioden och signera sedan kopian tillsammans med din motpart.

Sådär! Då var det klart.

Kontakta gärna vår support ifall ni behöver fortsatt hjälp. Skicka ett mail till support@swiftcourt.se eller klicka på ‘’Support’’ rutan längst ner i högra hörnet.