Säkerhet & Integritet
Hur raderar jag mitt Swiftcourt-konto

Klicka här för att läsa om hur ni raderar ert konto hos Swiftcourt.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oh nej tråkigt att ni vill lämna oss...

Om ni vill att vi ska ta bort ert Swiftcourt konto så ber vi er att maila över er förfrågan till support@swiftcourt.se. Mailet ska komma från den eposten som ert Swiftcourt konto är kopplat till.

Vi kommer därefter att återkomma med en bekräftelse på att ert konto är borttaget.

Notera: Era tidigare kontrakt kommer inte att raderas tillsammans med ert konto. Vill ni vill veta hur ni ska radera kontrakt så kan ni läsa mer under ''Hur raderar jag ett kontrakt?''