Juridiska frågor
Jag vill radera ett signerat kontrakt

Klicka här för att läsa om att radera ett signerat kontrakt.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill alltid göra vad som är bäst för våra användare och vi rekommenderar dig att inte radera några av dina kontrakt. Kontrakt är juridiskt bindande dokument, som är bra att spara även om de har avbrutits, hävts eller utgått. Särskilt när det gäller digitala kontrakt som vi lagrar åt dig helt kostnadsfritt!

Om du av någon anledning fortfarande vill radera ett kontrakt, så behöver vi ett skriftligt godkännande från båda parterna via e-post till support@swiftcourt.se. Glöm inte att skicka e-postmeddelandet från samma e-postadress som du använde för att signera ditt kontrakt, och inkludera en hänvisning till det specifika kontraktet som du vill radera.

Vänligen notera att det finns en skillnad mellan att radera ett kontrakt och att häva det. Om du vill läsa mer om hur du kan häva ett kontrakt, klicka här.