Går det att använda tjänsten ifall köpet finansieras med hjälp av banklån?
Går det att använda tjänsten ifall köpet finansieras med hjälp av banklån?

Klicka här för att läsa ifall det är möjligt att använda tjänsten när köpet ska finansieras av lån.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ett av kraven för att kunna använda vår betalningstjänst är att hela köpesumman måste överföras från köparen till vårt valv. Detta betyder att det tyvärr inte är möjligt att använda FINN/Swiftcourts betalningslösning ifall en del av köpet finansieras med hjälp av ett banklån.

VI hoppas självklart på att kunna erbjuda denna tjänsten till alla våra användare i framtiden.