Gå til hovedinnhold
Alle samlingerTrygg Betaling med Swiftcourt
Hur avbryter jeg betalingstjenesten?

Klikk her for å lese om hvordan du avbryter betalingstjenesten.

Ekaterina Kretiv avatar
Skrevet av Ekaterina Kretiv
Oppdatert over en uke siden

Per i dag er det ikke mulig for deg å avbryte betalingstjenesten på egen hånd. Hvis du av en eller annen grunn ikke ønsker å bruke betalingstjenesten vår etter at du valgt den i kontrakten, kan du kontakte support-teamet vårt.

Var oppmerksom på at det ikke er mulig å kansellere en betaling som allerede er gjennomført. I slike tilfeller må vi vente til pengene når hvelvet og deretter foreta en refusjon når begge parter har godkjent det. Hvis partene ikke kommer til enighet, håndterer vi kjøpesummen i henhold til disse vilkårene:

Kontakte support-teamet vårt via support@swiftcourt.com eller gjennom vår live-chat.