Trygg Betaling med Swiftcourt
Hvordan velger jeg betalingstjenesten?

Klikk her for at finne ut hvordan du kan velge betalingstjenesten.

Vanessa Sandulescu avatar
Skrevet av Vanessa Sandulescu
Oppdatert over en uke siden

Start med å logge inn på Swiftcourt-kontoen din. Åpne kontrakten din fra listen over alle de digitale kontrakter du har, og bla ned til del "Pris og betalingsform". Der, under "Betalingsmetode", velger du "Trygg Betaling med Swiftcourt".

Etter at begge parter har signert kontrakten, får du en ny modul øverst i kontrakten hvor du får tilgang til den trygge betalingen. Ta det med ro, vi veileder deg underveis.

Hvis noe er uklart, er du velkommen til å kontakte oss via vår live-chat eller e-post til support@swiftcourt.com.

Var oppmerksom på at hvis kontrakten din ikke oppfyller kravene til betalingstjenesten, kan du ikke bruke betalingstjenesten vår. Klikke her for at lese mer.