Hur du startar ett klagomål

Klicka här för att läsa om hur du startar en klagomål.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du har signerat kontraktet kommer knappen för att starta en klagomål att finnas tillgänglig längst upp till höger av ditt kontrakt. Utseendet på knappen beror på vilken enhet du använder för att se kontraktet, se exemplen nedan.

Om du använder din smartphone, klicka på menyn längst upp till höger och välj "Starta klagomål".

Om du ser ditt kontrakt på datorn, klicka på knappen "Starta klagomål" längst upp till höger.

När du startar ett klagomål kommer du att bli ombedd att välja en anledning till klagomålet.

Du kan se alla tillgängliga anledningar för att starta ett klagomål och möjliga lösningar i tabellerna nedan.

Anledningar för att starta ett klagomål för köparen:

Anledningar för att starta ett klagomål för säljaren