Signere en kontrakt
Hvorfor ble signaturen min fjernet?

I denne artikkelen forklarer vi hvorfor signaturen din ble fjernet.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Dersom du var den første som signerte, og motparten deretter gjorde endringer i kontrakten, fjernes signaturen din automatisk.

Du blir varslet via e-post så du kan gå inn og se over endringene før du signerer på nytt. Dette er en nødvendig prosedyre for å garantere at kontrakten ikke har blitt manipulert.

Med andre ord: Når en person har signert, kan ikke motparten manipulere dokumentet som den personen har signert. Dersom de gjør endringer, kreves det en ny signatur.

Tips: I de fleste kontraktsmalene finnes det en funksjon som heter «Spor endringer», som er tilgjengelig øverst i kontraktsvisningen. Dersom du trykker på denne funksjonen, kan du se hvilke endringer som er gjort og når de ble gjort.