Signere en kontrakt
Hvordan signerer jeg kontrakten?

I denne artikkelen viser vi hvordan du signerer en Swiftcourt-kontrakt.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Følg disse stegene for å signere kontrakten.

1. Logg først inn på Swiftcourt-kontoen din, og åpne kontrakten som du ønsker å signere. Klikk her for å logge inn.

2. Når kontrakten er åpnet, vil du se en blå knapp med teksten «Signer» i øvre venstre hjørne. Klikk på knappen.

3. Du blir nå sendt videre til signeringssiden. Første steg er å betale for kontrakten (dersom det ikke er en gratiskontrakt fra en av markedsplassene våre).

4. Neste steg er å verifiserer telefonnummeret ditt ved hjelp av en verifiseringskode som sendes til telefonen din.

5. Siste steg er å skrive under med signaturen din. Når du har skrevet signaturen din i ruten (se bildet under), må du ikke glemme å klikke på «Signer» for å sende den inn.

Merk: Signeringsmetoden varierer fra kontrakt til kontrakt. ​ Noen kontrakter signeres med en to-stegs verifisering som denne, og noen signeres med BankID.