Deling av en kontrakt
Hvorfor fungerer ikke lenken til kontakten?

I denne artikkelen forklarer vi en vanlig grunn til hvorfor kontraktslenken ikke fungerer, og hvordan du selv kan løse problemet.

Alexia Frieberg avatar
Skrevet av Alexia Frieberg
Oppdatert over en uke siden

Er det sant? Det er jo ikke noe gøy. De aller fleste av lenkene våre fungerer, men hvis du har mottatt en dysfunksjonell variant, kan det skyldes informasjonskapselfeil. For å åpne lenken anbefaler vi at du prøver et eller flere av de følgende tipsene.

Merk: Bildene til de følgende tipsene vises i Google Chrome. Dersom du benytter en annen nettleser, kan stegene variere noe.

Tips 1 – Forsøk å åpne lenken i en annen nettleser.

Steg 1: Kopier lenken til kontrakten fra e-posten som du har mottatt.

Steg 2: Lim den inn i en annen nettleser enn den du allerede har forsøkt og trykk på Enter. Vi anbefaler som regel Google Chrome eller Safari.

Tips 2 – Forsøk å åpne lenken i et inkognitovindu

Steg 1: Kopier lenken til kontrakten fra e-posten som du har mottatt.

Steg 2: Åpne et inkognitovindu i nettleseren din.

Steg 3: Lim inn lenken i søkefeltet og trykk på Enter.

Tips 3 - Tøm nettleserhistorikken/nettlesingsdata og forsøk å åpne kontrakten igjen.

Steg 1: Åpne nettleseren og åpne nettlesermenyen (som regel plassert i øvre, høyre hjørnet) og finn nettleserhistorikk/nettlesingsdata.

Steg 2: Velg Slett nettlesingsdata.

Steg 3: Velg tidsrammen for når du ønsker å fjerne nettleserhistorikk/nettlesingsdata. Vi anbefaler å fjerne historikken for minimum én uke tilbake i tid. Deretter bekrefter du ved å trykke på Fjern nettleserhistorikk/nettlesingsdata.

Steg 4: Kopier lenken til kontrakten fra e-posten som du har mottatt.

Steg 5: Lim inn lenken i søkefeltet og trykk på Enter.

Dersom du fremdeles ikke får tilgang til kontrakten din, kan du sende kundesupport en e-post til support@swiftcourt.com eller kontakte oss via live chat som du finner i nedre, høyre hjørne.