Trygg Betaling med Swiftcourt
Kan jeg bruke tjenesten når det er bankfinansiering involvert?
Kan jeg bruke tjenesten når det er bankfinansiering involvert?

Er det mulig å bruke betalingstjenesten hvis bankfinansiering er involvert?

Vanessa Sandulescu avatar
Skrevet av Vanessa Sandulescu
Oppdatert over en uke siden

For å kunne bruke vår betalingstjeneste må hele beløpet for varen betales fra kjøpers konto direkte til hvelvet. Så hvis du finansierer kjøpet med et banklån, er det ikke mulig å bruke betalingstjenesten.

Vår visjon er selvsagt å kunne tilby tjenesten til alle våre fantastiske brukere, men per i dag er det kun mulig å bruke tjenesten ved kjøp uten finansiering.