Säkerhet & Integritet
Jag tror att jag har blivit bedragen

I denna artikel listar vi vad du borde göra om du har blivit utsatt för bedrägeri.

Måns Hindsö avatar
Skrivet av Måns Hindsö
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du misstänker att du har blivit utsatt för bedrägeri, vidta följande åtgärder:

- Ta skärmbilder på all kommunikation och dokumentation du kan få tag på.

- Kontakta din bank och informera dem om situationen.

- Polisanmälan händelsen och bifoga dina skärmbilder, ert Swiftcourt-kontrakt och signeringsbeviset. Detta kommer hjälpa polisen att lokalisera bedragaren. Polisen kan sedan kontakta oss om de behöver ytterligare information.

Håll kontakt med polisen och marknadsplatsen som incidenten skedde på, för ytterligare information. Du kan också höra av dig till vårt support-team genom mejl till support@swiftcourt.se, om du har några fler frågor.

För användare på FINN.no

Eftersom vi ser mycket bedräglig aktivitet på vår norska marknadsplats FINN.no, rekommenderar vi alla FINN-användare att läsa mer om de pågående bedrägeriförsöken här.