Kontraktssignering
Varför togs min signatur bort?

Klicka här för att läsa om varför er signatur blev borttagen från kontraktet.

Alexia Frieberg avatar
Skrivet av Alexia Frieberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om din motpart gör några ändringar i kontraktet efter att du har undertecknat det, kommer vårt system automatiskt att ta bort din signatur.

Detta gör det möjligt för dig att noggrant granska ändringarna och fatta ett informerat beslut innan du undertecknar kontraktet igen.

Även om vi förstår att detta kan verka komplicerat, så kom ihåg att denna funktion finns till för att förhindra eventuell manipulation av kontraktet. Denna funktion skyddar dig från manipulation i kontraktet, en funktion som papperskontrakt inte har.