Hvordan starte en klage

Klikk her for å lese om hvordan du starter en klage

Ekaterina Kretiv avatar
Skrevet av Ekaterina Kretiv
Oppdatert over en uke siden

Etter at du har signert kontrakten, vil knappen for å starte en klage være tilgjengelig øverst til høyer i kontrakten. Avhengig av hvilken enhet du bruker for å få tilgang til kontrakten, vil knappen se annerledes ut, se eksemplene nedenfor.

Hvis du bruker telefonen din, klikker du på menyknappen øverst til høyer og velger "Opprett klage":

Hvis du tilgår kontrakten din via dator, klikke på "Opprett klage" knappen øverst til høyre:

Når du starter en klage, blir du bedt om å velge en grunn til klagen.

Du kan se alle tilgjengelige grunner til å starte en klage og mulige løsninger i tabellene nedenfor.

For kjøperen:

For selgeren: